بهترین اپلیکیشن‌ سفر برای گردشگران ایرانی

تابستان همیشه بهترین زمان برای سفرهای خانوادگی بوده است. گشت و گذار در شهر های مختلف و ماجراجویی های تابستانه باعث تازه شدن روح و بالا رفتن روحیه می شود. قبل از ظهور تلفن های هوشمند، همیشه تهیه دفترچه های راهنمای مسافرین و نقشه شهرها و جاده ها از موارد ضروری هر سفری بود. اما امروزه با فراگیر شدن تجهیزات هوشمند دیگر نیازی به وسایل سنتی نیست. بلکه با انواع این اپلیکیشن سفر می توان تمام نیازها را برطرف کرد.

۱. اپلیکیشن سفر چمدان

اپلیکیشن چمدان

جمع آوری وسایل و آماده کردن چمدان همیشه یکی از کارهای لذت بخش و سخت هر سفری است. اکثرا به صورت ذهنی لیست وسایل مورد نیاز را جمع می کنند. یکی از بدترین اتفاقات این است که بعد از حرکت به سمت مقصد متوجه شوید به طور مثال شناسنامه خود را جا گذاشته اید.

اپلیکیشن سفر چمدان برای جلوگیری از اینگونه اتفاقات ساخته شده است. با این اپلیکیشن شما می توانید لیست وسایل را بسازید و همزمان با جمع آوری، تیک آنها را هم بزنید تا مطمئن باشید چیزی را جا نخواهید گذاشت.

قابلیت های کلیدی اپلیکیشن سفر چمدان

  • ایجاد لیست خودکار با توجه به نوع سفر، مشخصات فردی و همراهان
  • امکان ویرایش لیست و ایجاد لیست دلخواه
  • یادآوری آیتم های دلخواه
  • تقویم شمسی

۲. اپلیکیشن راهنمای راه‌ها Google Maps

Google Maps

یکی از موارد ضروری برای هر سفر نقشه است و بهترین انتخاب از میان اپلیکیشن های سفر اپلیکیشن نقشه گوگل خواهد بود. همانطور که پیش از این هم گفتیم، شما به وسیله این اپلیکیشن می توانید محدوده سفر خود را دانلود کنید و بدون نیاز به اینترنت از آن استفاده کنید.

به وسیله این اپلکیشن شما به نقشه بیش از ۲۲۰ کشور دسترسی خواهید داشت. همچنین در صروت اتصال به اینترنت می توانید جزئیات و امکانات بیشتر مثل اطلاعات اماکن، مسیر یابی، سفر مجازی به وسیله Street View و دیگر امکانات خوب این اپلیکیشن دسترسی داشته باشید.

۳. اپلیکیشن مسیریابی Sygic

اپلیکیشن Sygic

یکی دیگر از معروف ترین اپلیکیشن های سفر ناوبری که احتمالا همگی با آن آشنایی دارید. به زبان ساده سایجیک یک نقشه و مسیریاب بسیار کامل است و تقریبا شما را از هر اپلیکیشن دیگری بی نیاز می کند.نکته جالب توجه سایجیک این است که برای مسیریابی (بر خلاف نقشه گوگل) نیازی به اینترنت نیست. شما تنها با یک بار دانلود نقشه (در نسخه اندروید) به خوبی می توانید از تمام امکانات آن بدون نیاز به اینترنت استفاده کنید.خوشبختانه این اپلیکیشن از آن اپلیکیشن های سفری است که به خوبی از ایران و زبان فارسی پشتیبانی می کند و شما تمام امکانات بصری و صوتی آن را به زبان فارسی در اختیار خواهید داشت.

قابلیت های کلیدی سایجیک

  • نقشه های با کیفیت
  • عدم نیاز به اینترنت
  • مسیریابی و تغییر مسیر ساده
  • جهت یابی گویا
  • انتخاب مسیر دلخواه
  • قطب نما، قدم شمار و تایمر درون اپلیکیشنی

۴. اپلیکیشن ایرانی آی بنزین

اپلیکیشن آی بنزین

بعد از حل شدن مشکل نقشه به موضوع بعدی یعنی “سوخت” می رسیم. اپلیکیشن آی بنزین به شما کمک می کند تا به سادگی نزدیک ترین پمپ بنزین را پیدا کنید. با اجرای اپلیکیشن کافی است به اینترنت متصل و GPS را فعال کنید. بعد از یافتن مکان جغرافیایی شما، نزدیک ترین جایگاه سوخت به شما نشان داده می شود. همچنین با سوایپ از پایین به بالا لیست نزدیک ترین جایگاه ها را می توانید مشاهده نمایید.

قابلیت های کلیدی اپلیکیشن آی بنزین

  • پوشش چندین شهر بزرگ ایران
  • مسیریابی
  • دریافت به روزرسانی جایگاه های جدی

اپلیکیشن آی بنزین علاوه بر تهران شهر های زیادی از جمله مشهد، تبریز، اصفهان، شیراز، بیرجند، زنجان، بوشهر و غیره را پشتیبانی می کند.

۵. اپلیکیشن Foursquare

اپلیکیشن Foursquare

اپلیکیشن فوراسکوئر که پیش از این قابلیت Check-in یا اعلام حضور در محل را داشت، هم اکنون تنها به یافتن مکان های ثبت شده می پردازد. با این اپلیکیشن سفر شما به سادگی می توانید نزدیک ترین کافه، رستوران، موزه، فروشگاه و هر محل دیگری که در آن ثبت شده باشد را پیدا کنید.

یکی از قابلیت های مفید اپلیکیشن فوراسکوئر این است که شما می توانید پیشنهادات خود را به طور مثال در رابطه با سرویس دهی یک رستوران بنویسید و همچنین نظرات دیگر کاربران را مشاهده کنید.

خوشبختانه به لطف کاربران فعال ایرانی اطلاعات بسیار زیادی از مکان های دیدنی و پیشنهادات آنها در این اپلیکیشن وجود دارد.

۶. اپلیکیشن کاربردی لذت سفر

اپلیکیشن لذت سفر

اپلیکیشن سفر “لذت سفر” که کاری از سامانه رزرواسیون مهر است، یک راهنمای گردشگری بسیار خوب برای شما خواهد بود. این اپلیکیشن سفر مجموعه بسیار متنوعی از هتل ها و قیمت های آنها، اطلاعات شهرها، جاذبه های گردشگری و همچنین موقیت جغرافیایی تمام آنها را گرد هم آورده. همچنین شما امکان مشاهده نظرات کاربران، مقایسه هتل ها و رزرو آنلاین اتاق را تنها با این اپلیکیشن خواهید داشت. همچنین به وسیله قابلیت مسیر یابی می توانید پس از انتخاب مقصد مورد نظر، به روی مسیر را مشاهده کنید.

امکانات کلیدی اپلیکیشن لذت سفر

  • اطلاعات کامل شامل گالری تصاویر و موقعیت روی نقشه بیش از ۳۴۰ شهر کشور
  • معرفی بیش از ۱۲۴۰ جاذبه گردشگری کشور
  • معرفی مراکز اقامتی شامل بیش از ۲۴۰ هتل کشور
  • مقایسه هتل ها از نظر امکانات
  • امکان درج نظر و امتیاز دهی به هتل ها
  • قابلیت مسیریابی
  • پرداخت آنلاین هزینه اقامت
  • مشاهده تخفیفات ویژه در رزرواسیون هتل

۷. اپلیکیشن جهانگرد

اپلیکیشن جهانگرد

اگر اهل مسافرت های خارج از کشور هستید، حتما می دانید که یادگیری زبان محلی آنها از واجبات اینگونه سفرها است. اما اگر توانایی یا زمان فراگیری کامل آن زبان را ندارید نگران نباشید. چرا که “جهانگرد” به کمک شما آمده است.

به وسیله اپلیکیشن سفر جهانگرد شما تمام عبارات و جملات مهم به زبان های گوناگون برای موقعیت های مختلف که ممکن است با آنها مواجه شوید را در یک مکان جمع آوری کرده. به طور مثال جملات مناسب تاکسی، رستورات، احوال پرسی و غیره

اپلیکیشن سفر جهانگرد از زبان های زیر پشتیبانی می کند:

انگلیسی (لهجه آمریکایی و بریتانیایی)، عربی، آلمانی، اسپانیایی (لهجه اسپانیا و آمریکای جنوبی)، فرانسوی، هندی، ایتالیایی، ژاپنی، کره‌ای، روسی، سوئدی، تایلندی، ترکی استانبولی، چینی، پرتغالی (لهجه پرتغالی و برزیلی)، بلغاری، چک، دانمارکی، یونانی، فنلاندی، مجار، هلندی، نروژی، لهستانی، اسلوانیایی و ویتنامی
این اپلیکیشن از تلفظ صوتی جملات هم پشتیبانی می کند اما فعال سازی آن مستلزم پرداخت هزینه است.

۸. خرید بلیط‌های چارتر با چارترز

اپلیکیشن چارتر

احتمالا با واژه “پرواز چارتر” آشنا باشید. در غیر این صورت باید بگوییم پرواز چارتر اصطلاحا به بلیط اجاره شده توسط آژانس های مسافرتی است که معمولا قیمت کمتری نسبت به بلیط معمولی آن سفر دارد و در تورهای لحظه آخر استفاده می شود. وب سایت های زیادی اقدام به فروش اینگونه بلیط ها می کنند و جستجوی تمام آنها کار را کمی دشوار می کند. اما اپلیکیشن سفر “چارترز” این مشکل را حل کرده.

چارترز اپلیکیشنی است که مستقیما با آژانس های مسافرتی بسیاری قرارداد دارد و ارزانترین بلیط هواپیما را برای شما می یابد. شما به سادگی می توانید مقصد خود را جستجو کنید. طبق اعلام سازنده در هر جستجو بیش از ۶۰۰۰ پرواز رصد می شود و هر بار ارزان ترین بلیط موجود و آژانس فروشنده را به شما نشان می دهد.

نحوه کار با اپلیکیشن سفر بسیار ساده است و کافی است بعد از باز کردن اپلیکیشن مقصد، مبدا و روز را انتخاب کنید. بعد از جستجو لیست ارزان ترین بلیط ها را به همراه آژانس مسافرتی مربوطه را مشاهده خواهید کرد. پس از مراجعه به وب سایت آن آژانس می توانید اقدام به تهیه بلیط چارتر خود کنید.

۹. اپلیکیشن Trivago

اپلیکیشن Trivago

اگر اهل مسافرت های خارج از کشور هستید باید پیش از حرکت به سمت مقصد هتل و محل اقامت خود را پیدا کرده باشید. در این راستا اپلیکیشن سفر Trivago به کمک شما خواهد آمد. این اپلیکیشن بیش از ۷۰۰هزار هتل را در دیتابیس خود دارد و شما می توانید نزدیک ترین هتل را با کمترین قیمت پیدا کنید.

امکانات کلیدی Trivago

  • مقایسه قیمت ۷۰۰هزار هتل از بالای ۲۰۰ سایت رزرواسیون
  • درج نظر و مطالعه نظرات دیگر کاربران
  • بیش از ۱۴ میلیون عکس از هتل ها
  • جستجو بر اساس قیمت، کیفیت هتل، مکان و غیره
  • جستجوی هتل نزدیک محل اقامت شما
  • نشان دادن محل جغرافیایی هتل بر روی نقشه
  • تماس با هتل از طریق اپلیکیشن
  • جستجو با واحد های پولی مختلف

در حال حاضر بیش از ۴۵میلیون نفر در سراسر دنیا از این اپلیکیشن سفر استفاده می کنند. شما هم می توانید نه تنها در هزینه خود، بلکه در زمان هم صرفه جویی کنید.

۱۰. دریافت امکانات اطراف با اپلیکیشن اطراف من (تهران)

اطراف من (تهران)

اگر از مسافران (یا حتی ساکن) کلان شهر تهران باشید قطعا به یک راهنما برای یافتن نزدیک ترین اماکن اورژانسی، اداری و تفریحی نیاز دارید. اپلیکیشن اطراف من (تهران) به خوبی این کار را برای شما انجام می دهد.

این اپلیکیشن بدون نیاز به اینترنت در یک ظاهر بسیار ساده عمل می کند و شما به سادگی می توانید اماکنی همچون بیمارستان ها، داروخانه ها، سینماها، دفاتر پستی و پلیس +۱۰، موزه ها و ایستگاه های مترو را پیدا کنید. پس از یافتن مقصد دلخواه می توانید محل جغرافیایی آن را به روی نقشه مشاهده کنید.

برای عملکرد بهتر اپلیکیشن اطراف من (تهران) روشن بودن GPS دستگاه توصیه می شود.

اگر شما هم از اپلیکیشن های سفر خاصی برای سفر و گشت و گذار استفاده می کنید با ما و دیگر دوستان در میان بگذارید. در نهایت برای شما یک سفر بسیار خوب و خاطره انگیز آرزو می کنم.

این مقاله تا چه میزان برای شما مفید بود؟

نوشته های مشابه